HTCinside


Како сакрити Фацебоок пост од једног или одређених пријатеља

Понекад не желимо да неки људи виде нашу објаву на Фејсбуку. Али ако поставите приватност објаве на пријатеље, сви ваши пријатељи ће моћи да виде ту објаву. Наша листа пријатеља се обично састоји од чланова породице, злих народа (као што су шефови, клијенти и бивше девојке) и здраво другари.

Можда желите да испечете свог шефа или објавите неке несташне ствари, а да се не осрамотите пред члановима своје породице. Ако сте у таквој ситуацији да желите да сакријете објаву од одређених људи, онда је овај чланак за вас.

Сакриј Фацебоок објаву од одређених људи

  • Прво се пријавите на свој Фацебоок налог и напишите статус који желите да ажурирате.
  • Када завршите, кликните на дугме Јавно које се налази лево од дугмета Објави и кликните на Више опција.

Више опција

  • Сада можете да видите још неколико опција, кликните на Обичај .

прилагођена опција

  • Појавит ће се нови дијалог о прилагођеној приватности, овдје имате избор да подијелите објаву са одређеним пријатељима или сакријете објаву од одређених пријатеља.
  • Испод ' Не делите са ” унесите име својих пријатеља од којих желите да сакријете објаву или статус.

сакрити статус код неких људи

  • У случају да желите да објаву учините видљивом само одређеним пријатељима онда под „ Учешће у ” унесите име пријатеља са којима желите да поделите објаву.
  • Кликните на Сачувај и објави објаву.
  • Сада ти људи неће моћи да виде твој пост.

Како ово ефикасно користити?

Ако желите да редовно или трајно сакријете своју објаву од одређених људи, онда уместо да пратите горњи процес, изнова и изнова, можете једноставно да направите листу и додате ове људе на ту листу. Да бисте то урадили, следите доле наведени водич.



  • Кликните овај линк и кликните на Креирајте листу .
  • Сада унесите име листе и додајте чланове од којих желите да сакријете своје постове.

креирати листу

  • Кликните на дугме Креирај да бисте креирали листу.
  • Када се листа креира, сада идите на ваша Фацебоок подешавања и кликните на Приватност.
  • У приватности, кликните на опцију за уређивање поред „ Ко може да види ваше будуће постове?

ко може да види ваше будуће постове

  • Сада из падајућег оквира изаберите Више опција и даље изаберите обичај опција.

прилагођена приватност кроз подешавања

  • Поново ће се појавити прилагођени дијалог приватности. Овог пута једноставно додајте име листе испод Не делите са одељак да сакријете своје постове од свих чланова присутних на листи.

прилагођена подешавања приватности

  • Ако само желите да покажете свој статус са неколико пријатеља, можете их додати у Учешће у одељак.
  • Кликните на сачувај промене и сада ћете следећи пут када нешто објавите, прилагођена подешавања приватности аутоматски применити.

уобичајена подешавања

Прочитајте и -Како опоравити избрисане Фацебоок поруке